Skip to main content
Sum total:   NOK 0,00
Go to cart

Glidere

Vi forhandler:
BGD 500   NOVA Logo    ozone 400   UP logo retro simple

Hvis du kjøper glider hos Termikk & Rotor A/S får du 10% rabatt på alt flyrelatert tilleggsutsyr du kjøper i løpet av det første året etter gliderkjøp. Du får også gratis ompakk av nødskjerm og kontroll av utstyret i løpet av denne perioden.

I menyene finner du linker til mer informasjon om de forskjellige merkene vi forhandler. Vi forhandler glidere fra 4 forskjellige fabrikker. Dette føler vi at er viktig da det varierer hvilken type glider som passer spesielt for deg, - med tanke på erfaring og hva man setter pris på med en glider. Det er stor forskjell på en konkurranseglider, en acroglider eller en begynnerglider. Noen setter pris på høy sikkerhet mens andre velger topp ytelse. Det finnes desverre ingen glider som har alt.

Dette er meget snille glidere. Til kursing, men også piloter som ønsker det sikreste og mest tilgivende av en paraglider.

Mange EN-B glidere passer til elever rette etter kurs, men her er det viktig å rådføre seg med instruktøren da noen EN-B kan nærme seg EN-C mens andre er helt nede mot EN-A.

Konstruert til piloter som "kan" sikkerhetskursøvelsene og som flyr aktivt og rergelmessig samt er inneforstått med farene det kan være å fly en glider med redusert passiv sikkerhet.

Konstruert til piloter som er godt trent på sikkerhetskursøvelsene, som flyr veldig aktivt, som har mye flyerfaring i turbulente forhold og som aksepterer risikoen det kan være å fly en EN-D glider.

Comp glidere er paraglidere med meget krevende flyegenskaper og potensiel voldsomme reaksjoner til turbulens og pilotfeil.

Alle våre paraglider-leverandører lager også meget bra motorglidere. Verdensmesteren i 2012 fløy Ozone Viper.

Noen deler opp speedglidere i speedrider eller speedglider. Forskjellen går på størrelsen og speedridere er mest laget med tanke på at man har ski på benene.

Accro glidere har en høyere loadtesting enn venlige glidere. De er gjerne testet helt opp til 16G.

Alle våre leverandører lager gode tandemer. Ozone har to størrelser på sin Magnum 2 som gjør at lettere piltoter kan få en mer letthåndterlig glider.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support