Z-Alps fra Ozone

Z-ALPS

Vol-Biv Competition

Laget spesielt for piloter som konkurrerer i RedBull X-Alps. Basert på ZENO, tilbyr denne høyt avanserte designen åpen-klasseopplevelse i en serieklassevinge. Dette er en svært teknisk design som bare er ment for de mest erfarne alpinpilotene - de som driver med de tøffeste vol-biv-løpene eller dostanseflyving på høyt nivå.

Z-ALPS deler de fleste funksjoner og designparametere med ZENO. Hovedforskjellene er i materialene som brukes og måten de er konstruert på. OZONEs FoU-team brukte 15 års erfaring med å lage lette paraglidere for å kutte vekten av Z-ALPS ned 650g fra ZENO i MS-størrelsen. Denne vektreduksjonen oversettes til en skarpere og mer smidig følelse i seilet, forbedrede start- og håndteringsegenskaper, og selvfølgelig redusert pakkevolum. Z-Alps er loadtetestet til samme EN-standard som alle Ozone's vinger.

 • 4.3kg i MS størrelsen
 • Ny profil fra Enzo 3 utviklingsprogram
 • Ny profil som gir raskere handling og mindre innklapp
 • Meget bra handling uansett om du er tung eller lett i vingen
 • Motstanden fra linene er den laveste målte linemotstand som er laget (12% mindre enn Enzo 2 M)
 • Optimalisert angrepsvinkel ved bruk av speedbaren gir mindre indusert motstand
 • Profilet er optimalisert for høy stabilitet ved bruk av speedbaren
 • Hastighet og ytelse er sammenlignbar med noen åpenklassevinger
 • 78 cells, optimalisert for ytelse/vekt
 • 2 liner konstruksjon med 15cm speed limiter
 • Veldig effektiv B-riser kontroll

THE PILOT

Z-ALPS er en 2-liner design som, mens den passer mellom Mantra- og Enzo-serien, flyr komfortabelt i begge kategorier. Dens oppførsel og komfort i luften konkurrerer med Mantra-serien, men ytelsen er utrolig lik åpen klasse vinger. Piloter som er komfortable med M6 eller andre vinger i sin klasse, og ser etter å lære teknikkene ved å fly en 2-liner, vil kjenne at Z-ALPS er toppen av vinge til bruk av volbivflyvning.

IN FLIGHT

Z-ALPS er ikke en nedtunet konkurransevinge, eller en Enzo som ble presset til en EN D. Det er et eget design som har utviklet seg parallelt med Enzo 3 forskningsprogrammet. Den inneholder ny teknologi som har forbedret ikke bare glid og fart, men også oppførsel. Z-ALPS er overraskende komfortabel i ekte XC-forhold. OZONE R & D-teamet satte utallige timer i å utvikle sin kompakte og sammenhengende struktur.

THE SIZE

Z-ALPS fungerer godt gjennom hele vektområdettung eller lett, og komfort / håndtering er eksepsjonell, ikke bare i den øvre enden av hver størrelse. Det utvidede spekteret av Z-ALPS gir rom for vol-biv piloters rekkevidde for å legge til og fjerne vekt under deres eventyr - som mat og forsyninger som kan andre startervekten. Det er ikke nødvendig å fly Z-ALPS på toppen av vektområdet - ytelsen og håndteringen er utmerket i hele området.

THE PRICE

Z-ALPS er en av de mest komplekse vingene som OZONE har produsert, til dags dato. Vår prisfastsetting er basert på den reelle prisen på materialer som brukes, og hvor lang tid det er i produksjonen som trengs for hver glider som skal bygges. Vår rettferdige prispolitikk gjelder for alle våre produkter, og Z-ALPS er ikke noe unntak. Med 78 celler og tekniske lette konstruksjonsteknikker som reduserer vekten og sikrer millimeter-presis spenning over både "span og corde", er Z-ALPS på toppen av moderne PG-konstruksjon.

 

Sizes

 XSSMSML
Number of cells 78 78 78 78
Projected area (m2) 16.6 17.8 19 20.4
Flat area (m2) 19.6 21 22.5 24.1
Projected span (m) 9.3 9.6 9.9 10.3
Flat span (m) 11.6 12 12.5 12.9
Projected Aspect Ratio 5.2 5.2 5.2 5.2
Flat aspect ratio 6.9 6.9 6.9 6.9
Root Chord (m) 2.11 2.19 2.26 2.3
Glider Weight (kg) * 4.17 4.36 *
In-flight weight range (kg) * 75-90 85-100 95-110
Certification * EN D EN D EN D
Produsent: Ozone
Størrelse:
Pris: NOK 44 450,00
plus frakt
Mengde:
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support