Skip to main content
Sum total:   NOK 0,00
Go to cart

F*race

F*Race

PRODUKTINFO

F * Race er en ultralett tur- og konkurransesele. Designet for Red Bull X-Alps, er den kompromissløs i letthet. Med bare 1,5 kg totalvekt, med pod, cockpit og ryggbeskyttelse, er dette den mest konkurransedyktige ultralette XC-sele som er tilgjengelig i dag.

Aerodynamikk og ytelse

Med en full kokong, glidelås, cockpit og integrert ventral nødskjermcontainer er F * Race glatt og har lite drag. Sele-strukturen er behagelig og enkel å konfigurere, med to justeringer i korsryggen og utmerket ryggstøtte. Et bøtte setedesign er konstruert ved hjelp av F * Lite dyneema linefordelingsmønster. Nitinol tilfører stivhet og støtte til overkroppen.

Beskyttelse

F * Race har en passiv oppblåsbar beskyttelse, som er svært effektiv. Den oppnådde en 25G-påvirkningsklassifisering i alle tester, langt over sertifiseringskravet. Denne oppblåsbare beskyttelsen dekker hele sete- og ryggområdene. Den bakre kappen gir ikke bare aerodynamisk ytelse, men øker også støtsikring.

Lagring og funksjoner

Kritisk for enhver vol-biv-innsats er kapasiteten, brukervennligheten og komforten i lagringsalternativet til utstyret. Med omfattende input og testing av den legendariske vol-biv-eksperten, Antoine Girard, gir F * Race et stort lagringsvolum i tillegg til den utmerkede beskyttelsen, noe som betyr at du kan ha alt: Lagring, beskyttelse, komfort og aerodynamikk. Ekstensive lommer, inkludert til bruk under flyging: Oppbevaring på venstre side med sikkerhetsstropper for medbrakt utstyr, en lomme under nødskjermcontaineren, en ryggfuktighetslomme med rørkanal, funksjonell cockpit for instrumenter og en andre avtakbar cockpit med stor oppbevaringslomme

Lettstartet

Benstroppene kan åpnes helt, med brukervennlige vippespenner. Det er enkelt å justere det, og alle festepunktene og justeringene er enkle å finne. 

X-alper testet, eventyrraffinert

Den endelige produksjonen F * Race er enormt forbedret i forhold til X-Alps-versjonen. Under 50 gram av den opprinnelige vekten er produksjonsversjonen mer holdbar, langt mer komfortabel (takket være den nye bøtte setesignen og nitinolstrukturen), mye bedre beskyttelse og pakker utrolig litehttps://cdn1.flyozone.com/wp-content/uploads/sites/1/2018/07/07003643/GENERIC_HARNESSES-3-v31.jpg);" id="specifications">

SPECIFICATIONS

SIZEHEIGHTWEIGHT
S < 175 cm 1.4 kg
M 170 cm - 185 cm 1.5 kg
L > 185 cm 1.7 kg
 
Produsent: Ozone
Størrelse:
Farger seler:
Pris: NOK 14 950,00
plus frakt
Mengde:
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support