Ozone

Ozone har som kjennetegn på sine glidere rask handling. Hvis du liker å svinge og eventuelt synes at acro fenger, bør absolutt Ozone vurderes.

Ozone klasifiseringOzone er et merke som ble startet av en engelskmann som vant VM i begynnelsen av 90 tallet, Robbi Withal. Han var også mannen som innførte serieklassen i konkurranse. Han mener at åpenklassegliderne er for farlige og at man får mer flyglede i en snillere glider. Ozone er kjent for glidere som er lette og raske på handlingen. Synes man det ser gøy ut med acro og liker høye vingovere er Ozone et merke man bør prøve.

I 2009 laget Ozone sin beste åpenklasseglider. I superfinalen fikk de første og andre plassen med sine to nye prototyper BBHPP.
Etter dette serieproduserte de R10 som var vingen alle som skulle hevde seg i toppen i konkurranser måtte ha. Etter R10 kom R11 som med sin toppfart på ca. 80km/t nok er den raskeste vingen som er laget. Beklageligvis viste det seg at fabrikkene tynet ut så mye av vingene at de begynte å bli farlige. Mange skadet seg og noen døde med åpenklasse vinger og under VM i Spania døde 2 stykker samme dag. Denne dagen var det også 5 nødskjermkast. Dette gjorde at åpenklassevinger ble forbudt og dette VM'et ble kanselert.
Etter dette lagde Ozone sin første Enzo som var den klart beste konkurranseglideren og når de fulgte opp med Enzo 2 flyr de fleste av verdens konurransepiloter Ozone Enzo 2.

Dette har medført stor kunnskap om aerodynamikk og denne kunnskapen har nå dryppet nedover til de snillere vingene. Det som kjennetegner alle vingene til Ozone er at de er morsomme å fly. Dette gjelder innen alle segmenter slik som motor, acro, minivinger, speedvinger og selvfølgelig vanlige vinger under EN A, B, C og D.

Kategori:
fra
NOK
til
NOK
NOK 1 950,00
plus frakt
Produsent: Ozone
NOK 2 450,00
plus frakt
Produsent: Ozone
Vekt: 0,73 Kg
NOK 490,00
plus frakt
Produsent: Ozone
Bedre kontakt med vingen.
NOK 33 950,00
plus frakt
Produsent: Ozone
Vekt: 4,3 Kg
Alpina 3 er basert på den populære Delt 3, men veier 1kg mindre!
NOK 5 900,00
plus frakt
Produsent: Ozone
Vekt: 1,5 Kg
Dette er Team Ozone's førstevalg av nødskjerm.
NOK 3 900,00
plus frakt
Produsent: Ozone
Atak 2 selen ble utviklet spesielt for speed-flying.
NOK 19 900,00
plus frakt
Produsent: Ozone
Vekt: 4,5 Kg
Denne utrolige trygge og solide vingen er designet for alle nivåer av elever fra første flytur til svevende hangflyving, topp landinger og skruing av bobler.
NOK 28 900,00
plus frakt
Produsent: Ozone
Vekt: 5,6 Kg
Å lage en bedre vinge i Buzz serien er en vanskelig oppgave som Ozone har jobbet lenge med. Nå er Buzz Z6 ferdig!
NOK 29 900,00
plus frakt
Produsent: Ozone
Vekt: 5 Kg
Ozones misjon for DELTA 3 var å ta "handlingen" og "Sport-ytelsesklasse følelsen" til nye nivåer og øke hastigheten og glidetall, uten å øke sideforholdet.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support