Åpningstider

Mandag.torsdag: 10-17
Fredager: 10-14
Alltid tilstede på mail!! 

Her finner du oss
Butikk i Oslo sentrum, 5 min. fra Oslo S
Gateadresse: Dronningensgt. 13
Postadresse:  Boks 1031 Sentrum, 0104 Oslo
Telefon +47 22 42 74 11
k.nummer: 1602 42 46306 Swift DNBANOKK
IBAN: NO9116024246306
Utskrift

Cuba

skjeggivara

BLI MED TIL CUBA 2018.

Dato: 18.02-2018 ankomst Havana, retur 03.03-2018  fra  Santiago del Cuba.

 

 

Cuba er en karibisk øy fylt av eksotiske inntrykk, bygd på andre ideer og idealer enn våre. Dette er annerledeslandet der man lever livet i salsatakt, der smilet og latteren alltid ligger på lur.

Er du sugen på en tur der du er garantert flyging hver dag så er ikke dette turen for deg, da har vi andre reisemål som passer bedre. Turen er dog lagt opp slik at vi forsøker å fly på 4 forskjellige steder, og det er lagt opp til flyging hver dag hvis været tilsier det. Ønsker du å oppleve Cuba så er dette den rette måten å gjøre det på. Felles venner, med en felles aktivitet som tar oss med rundt på denne flotte øya. Turen passer for eventyrlystne, erfarne PP3 piloter og oppover. En reise til Cuba glemmer du aldri. Ting går neppe som planlagt, men det er del av opplevelsen i ett land som dette.gris

50 år med amerikansk handelsembargo er over, og amerikanske selskaper står i kø for å etablere seg. Vil det være slutten på den sjarmerende delen av Cuba? Ikke vent på at DET skal skje.

Vi starter reisen vår i hovedstaden Havana, der vi går i Hemingways fotspor, og her flyr vi på kystheng. Vi bor i den gamle bydelen, og vi har vår egen buss som bringer oss rundt og ut til flystedet nære Havana.

Reisen går så videre til Che Guevaras by Santa Clara, byen der den siste kampen ble utkjempet under revolusjonen i 1958. Fra Santa Clara drar vi med bussen på dagsturer til Vista Hermosa hvor vi skal fly på termikk og spise helgrillet gris sammen med Chichi og de andre lokale PG pilotene.

Vi reiser så til ett helt nyåpnet flysted som ligger i nærheten av byen Moron. Ferden går så videre til Pilon.

I den lille landsbyen Pilón kommer vi tett innpå vårt vertskap som kommer til å invitere på salsakveld. I Pilón flyr vi på "antennefjellet" som gir mulighet for flotte turer. vebjorn landing

Turen avsluttes i den gamle hovedstaden Santiago del Cuba. Dette er kanskje det beste flystedet på Cuba. Byen har mye å by på. For de som dykker er det muligheter for vrakdykking på "Almirante Oquendo" fra den spansk-amerikanske krigen i 1898. flotte fjell, flott by, dykking og muligheter for distanseflyging.

På hele turen bor vi på "Casa particular", som er hjemme hos en Cubanske familie.

Vår lokale reiseleder er Ernesto, en dyktig PG pilot som viser oss det virkelige Cuba, og tar oss med til steder der turistene ikke kommer. Og vi sender selvfølgelig med en fra Termikk&Rotor som er kjent med reiseruten og flystedene.

Prisen for turen er kr. 11.900,- + flybillett tur/retur Havana (ca. 7-8.000,-) og flybillett fra Havane til Santiago del Cuba (ca 1.000,-)

Prisen inkluderer, guiding med lokal PG-guide samt guide fra Termikk&Rotor, overnatting, frokost og transport rundt på øya. Du er påmeldt når du har fylt ut påmeldingsskjema nedenunder og betalt inn ett depositum på kr. 2.000,-.

Påmelding til tur!

Bruk dette skjemaet for å melde deg på en av turene våre. Felt markert med (*) må fylles ut.

For- og etternavn(*)
Please type your full name.

E-post(*)
Dette er ikke en gyldig e-postadresse.

Telefon:(*)
Invalid Input

Hvilken tur vil du være med på?

Velg tur/tidspunkt(*)
Please tell us how big is your company.

Gyldig påmelding(*)
Då må akseptere denne betingelsen for å få sendt påmelsingen.

T-skjorte størrelse(*)
Du må velge T-skjortestørrelse!

Velg hvilken T-skjortestørrelse du vil ha.

Dame/herre(*)
Invalid Input

Sikkerhetskode
Sikkerhetskode
  Oppdater bildetSorry, du tastet nok feil kode.