Åpningstider

Mandag.torsdag: 10-17
Fredager: 10-14
Alltid tilstede på mail!! 

Her finner du oss
Butikk i Oslo sentrum, 5 min. fra Oslo S
Gateadresse: Dronningensgt. 13
Postadresse:  Boks 1031 Sentrum, 0104 Oslo
Telefon +47 22 42 74 11
k.nummer: 1602 42 46306 Swift DNBANOKK
IBAN: NO9116024246306
Utskrift

Reunion

reunionpalmerogkyst

Tur 1 avreise Norge den 1. november 2018, ankomst Reunion 2. november, hjemreise fra Reunion 12. november 2018 TUR 1 ER FULL

 Tur 2 avreise Norge den 11. november 2018, ankomst Reunion 12. november 2018, hjemreise fra Reunion 22. november. FREMDELES LEDIGE PLASSER

 

REUNION -  ETT SYDHAVSPARADIS, ELLER: THE FLYING TROPICAL PARADISE -TOUR

 

REUNION:
Til høsten reiser vi til Reunion. Reunion ligger ikke så langt fra Mauritius i det indiske hav ett stykke øst for Madagaskar. Det er øy med fjell opp til 3000 meter, aktive vulkaner, flotte strender, jungler, store fossefall og utrolig flott natur.

Reunion er en del av Frankrike og medlem av EU!! Menneskene er en herlig Kreolsk blanding, en mix av svarte, indiere, kinesere og franske. Menneskene er meget vennlige og ikke minst vakre, øya virker også totalt fri for rasisme. Dette er ett sted man garantert kommer til å trives. Den Kreolske avslappede væremåten, Kreolsk mat og alt denne vakre øya har å by på kommer til å få deg i en deilig feriestemning. For de turglade vandrere kan man anbefale noen ekstra dager før eller etter turen for å drive med andre ting enn flyging.

PARAGLIDING:
Flygingen kommer stort sett til å foregå fra 2 meget flotte starter som ligger henholdsvis 1500 og 800 meter over havet , ca. 15. min. kjøring fra hotellet. Det er termikkflyging som gjelder. Det er stort sett flybart her hver dag på denne årstiden (350 dager i året), termikken begynner ved 9-tiden, og det er snille store bobler. Midt på dagen kan forholdene bli noe hardere, og mange vil nok derfor ta lunsj kl. 12.00, slappe av litt ved svømmebassenget før man er klar for ettermiddagstur ved 16-tiden. For de som ønsker det vil vi lage distanseoppgaver. Flygingen er spesielt egnet for de som vil ta sine første skritt i termikken, dette er ett godt og trygt sted å lære. Samtidig har stedet så absolutt potensiale for de som allerede er drevne distanse/termikk-flygere. Det har vært avholdt verdenscup i paragliding 3 ganger her nede, senest i 2013. Vi satser også på å reise inn til det store vulkankrateret Maido, og ta av der på stupstart, hvor du flyr i ett terreng like spennende som i filmens Ringenes herre, dette har du garantert ikke sett maken til. Dette er en av turene som står helt på listetoppen over spektakulære flyturer.

BO:
Vi kommer til å bo på hotellet til en lokal pilot. Stedet er meget sjarmerende med svømmebasseng flotte hager og internett. Kort vei til start og landing (ca. 15 min. med bil) Det er enkel standard i tomanns-rom, enkeltrom kan fås ved ett tillegg på kr. 2.900,-.

FLYGING:
Her er det termikkflyging som gjelder. Det er stort sett alttid flybart her (350 dager i året), og termikken er snill og fin, og absolutt egnet for de som vil ut å øve for første gang, samtidig er det fint mulig å fly distanse for de mer avanserte piloter. Inkludert er også en tur til den gamle vulkanen, her står du på kraterkanten som stuper 1500 meter rett ned, til isolerte landsbyer uten veier, og ja det går an å ta av der!!!

ANNET:
Av andre aktiviteter kan vi nevne dykking på korallrevene, på denne årstiden er forholdene i verdensklasse, jeg har faktisk ikke dykket i klarere vann, (har dykket i Rødehavet) gode snorkle-forhold. Det arrangeres også verdenscup i surfing på Reunion, så bølgene er bra, man kan leie surfekajakker og surfe på bølgene med disse dersom man ikke er helt dreven i å balansere på ett surfebrett.

Det er bare å gjøre seg klar til en opplevelse utenom det vanlige, dette er en tur for det gode liv.

TURDATA:

Vi flyr med Air France, French Blue, Air Mauritius eller Austral Air direkte fra Paris. Flyturen er over-night og vi kommer frem tidlig på morgenen. Flybilett bestiller du selv på Air France, French Blue, Air Mauritius eller Austral Air  som flyr direkte fra Paris, flybiletten ligger på ca. kr. 8.500,-. Vi får 11 dager på øya.

Du behøver ingen spesielle vaksiner, ingen malaria, normalt heller ingen mygg på denne årstiden.

Valuta = Euro

Prisnivå som Sør-Europa

Øya er 63 km. lang og 45 km. bred.

Ca 750.000 innbyggere

Pris pr. person: 9.900,-.

Prisene inkluderer overnatting  (ingen måltider er inkludert), transport til og fra flyplass, transport til start, guiding av instruktør, en halvdagstur til den aktive vulkanen hvis den er aktiv, en halvdagstur til Maido.

Du er påmeldt når du har betalt depositum på n. kr. 2.000,- til: Termikk&RotorAs, boks 1031 Sentrum, 0104 Oslo, Norway, til kontonummer 1602 42 46306 i banken DNB Nor. IBAN: no 91 16024246306, SWIFT: DNBANOKK. Restbeløpet fakturerer vi nærmere avgang. Vi sender ut mere info om turen til de som er påmeldt noen uker før avreise.

Påmelding til tur!

Bruk dette skjemaet for å melde deg på en av turene våre. Felt markert med (*) må fylles ut.

For- og etternavn(*)
Please type your full name.

E-post(*)
Dette er ikke en gyldig e-postadresse.

Telefon:(*)
Invalid Input

Hvilken tur vil du være med på?

Velg tur/tidspunkt(*)
Please tell us how big is your company.

Gyldig påmelding(*)
Då må akseptere denne betingelsen for å få sendt påmelsingen.

T-skjorte størrelse(*)
Du må velge T-skjortestørrelse!

Velg hvilken T-skjortestørrelse du vil ha.

Dame/herre(*)
Invalid Input

Sikkerhetskode
Sikkerhetskode
  Oppdater bildetSorry, du tastet nok feil kode.