Mexico - Gruppe 3

Tredje og siste gruppe til Valle de Bravo denne sesongen.
Denne turen starter etter at Monarcakonkurransen er ferdig slik at vi regner med at det blir ferre piloter på starten på denne turen. Turen vil derfor passe fint for de som vil ha litt mindre piloter å forholde seg til foran start.

20. jan, 2019 -  3. feb, 2019
The registration period is from 1. mar, 2018 to 24. jan, 2019

Beskrivelse:

Vi har nå arrangert turer til Valle de Bravo i 20 år og har ikke funnet et sted som er i nærheten av denne flybarheten. Termikken starter klokken 10.25 hver dag :-)
Temperaturen på dagen er som den beste sommerdagen i Norge, mens på kvelden er det godt å ha en genser, fleece eller dunjakke.

  • Møtested er puerta 9 (utgang 9) i terminal 1
  • Bussen går fra Mexico city terminal 1 kl. 21.00

Termikken er fin foran take off tidlig på dagen, men kan for uerfarne være noe hard midt på dagen. Vi har hatt med mange uerfarne som har lært mye på 2 uker her. De må forberede seg på en litt lang lunch midt på dagen da termikken er litt hardere.
Første året vi arrangerte tur til Mexico var i 1996 og siden har det blitt en tradisjon da vi ikke har funnet noe annet sted i verden som kan samenlignes med dette paraglidingens Mecca. (Vi har virkelig prøvd)

Prisen for arrangementet varierer litt fra tur til tur,- denne turen kr 9 400,-. ( Flybillett, innmelding i klubben ca.1000 pesos (varierer) og lommepenger kommer i tilegg)
Inklusiv i prisen er:

  • Transport fra flyplassen til Valle de Bravo (gjelder fellestransporten fra flyplassen klokken 21.00 ankomstdag) og tilbake,
  • transport til flystedet hver dag (25km),
  • overnatting i dobbeltrom i hus,
  • instruktør hjelp til flyplan,
  • briefing og debriefing.

Prisen inkluderer ikke innmelding i den lokale klubben. Dette må hver enkelt ordne selv og det kan gjøres på klubbens nettsider:
https://clubpenon.org/
Lommepenger til mat og drikke pluss noen suvenirer beløper seg til ca. kr. 4.000,-. (Det er vanskelig å bruke mer da vi er ute og flyr hver dag.)

ronny2
vulkan
ronny
geiratle
ronny1
radmila
erik
mange
spanish
patur
start

Reisemålet

Informasjon

Om stedet