Skip to main content

Sør-Afrika

Dette landet har alt det en kresen paragliderpilot ser etter. Masse variert og morsom flyging, fantastisk god mat og drikke kombinert med unik natur, og et meget behagelig prisnivå.

11. nov, 2023 -  25. nov, 2023
Ingen ledige plasser på denne turen.

Beskrivelse:

Vi møtes på flyplassen i Cape Town lørdag den 11. november, og har som mål å reise avgårde fra flyplassen rundt kl. 15.00. På hjemturen ankommer vi Cape-Town fredag kveld 24. november, slik at du kan ta fly hjem når som helst på lørdagen den 25. november, flyplassen er bare 30. min. unna med bil.

Vi flyr inn til Cape Town, og reiser deretter nedover langs det Indiske hav til Wilderness. Her kan du kan foreta verdens høyeste strikkhopp fra bro (216 meter).Wilderness er et lite paradis for oss pg-piloter og det ligger en rekke flysteder innenfor en halvtimes kjøring fra hotellet. Hotellet vi bor på ligger i Wilderness sentrum og har god kvalitet. Her kan vi fly både hang og termikk. Turen avsluttes med flyging oppe i Porterville nord for Cape-Town, hvor vi har mulighetene for de gode distansene. Vi overnatter på hotell I Cape-Town siste natten, slik at man også får sett litt av denne vakre byen.

Turen egner seg for den typiske fritidspiloten, og det vil være flyging for alle nivåer. De som først og fremst er ute etter hard termikk og store distanser bør nok ikke være med hit, selvom det er relativt enkelt å fly 100 km i Porterville hvor vi er siste uken. Turen avsluttes med 7 dager i Porterville, og her er det mulig for fin distanseflyging for de mer erfarne. 

Vi kommer til Cape Town på våren, og temperaturen er sommerlig samtidig som det ikke har blitt alt for varmt. Senere i sesongen er det meget travelt over alt, mens når vi er der vil det ikke være overfylt med piloter.

Prisen på kr. 14.900,- inkluderer:

  • overnatting i dobbeltrom, Ønskes enerom må det påregnes et tillegg i prisen pr. natt.
  • guiding,
  • frokost.
  • transport.
  • I tillegg kommer flybilett, eventuelt lokale flystedsavgifter ca. 300-400 kr. og lommepenger.

Du er påmeldt når du har betalt depositum på NOK 2 000,- til:
Termikk & Rotor As,
boks 1031 Sentrum,
0104 Oslo, Norway,
kontonummer 1602 42 46306 i DNB Nor.

Restbeløpet fakturerer vi nærmere avgang.

Spørsmål rettes til: tDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. tlf Tlf: +47-98256989

Reisemålet

Informasjon

Om stedet