XC-CAMP Vågå

Vågå XC-Camp 2022 med Termikk&Rotor. 

9. jul, 2022 -  15. jul, 2022

Denne turen starter om:

Påmeldingsskjema:
Reisemål Pris Ant.
Depositum kr 2,000.00

Beskrivelse:

XC-CAMP PÅ VÅGÅ MED TERMIKK&ROTOR

Overnattingsmulighet Vågå Hotel, Smedsmo Camping (basen er her), airbnb, Holungsøy camping

Sommeren 2022 har vi valgt å gjenta fjorårets suksess med Corona XC-camp på Vågå. Vi starter opp på Vågå. Men vi har ett fleksibelt opplegg og vi vil følge været slik at hele opplegget kan flyttes til ett annet sted i Sør-Norge dersom værmeldingen tilsier dette. Vi kan tilby en XC-Camp med base i Vågå fra 9.-15. juli 2022. Vi vil tilby profesjonell guiding, teori/foredrag med forskjellig kjente XC-piloter i miljøet. Vi vil snakke om utfordringer ved å fly distanse/konkurranse. Vi vil også få inn flere andre som tar for seg ulike temaer, her må deltakerne gjerne komme med ønsker både om temaer og foredragsholdere. Vi vil kjøre debriefing hver flydag med gjennomgang av dagens oppgaver med tracklogger, gå igjennom væranalyse før og etter flyging, og gå igjennom dagens rutevalg osv.

Opplegget er tenkt slik at vi møter opp på Smedsmo Camping den 9. juli. I forhold til vær og vind vil vi bestemme hva vi skal gjøre. Det kan også bli annet oppmøtested i Sør-Norge, vi vil her forholde oss til væremeldinger, og 24 timer før oppmøte blir endelig sted for base-camp bestemt. Transport til start og hentetjeneste er inkludert . Overnatting er ikke inkludert.

Termikk&Rotor vil ha med sine erfarne guider slik at du får støtte og hjelp til det du trenger, på samme måte som vi gjør på våre utenlandsturer. Vi lager oppgaver tilpasset de forskjellige nivåene. Vi vil dele opp i grupper og fly sammen med dere på radio

Vi har også tenkt litt på at været ikke nødvendigvis er like bra/dårlig over hele Norge. Det betyr at vil flytte hele kurset dit hvor det er best mulighet for distanseflyging dersom værmeldingen tilsier dette. Det betyr at deltakerne må ha muligheter til å flytte seg langt med egen transport til en ny base.

Dagene ser vi for oss omtrent slik:

  1. Oppmøte Smedsmo Camping
  2. Værbriefing
  3. Oppgavesetting
  4. Flyging
  5. Samling for kvelden med debrief og foredrag

Vi håper du har lyst til å være med på dette. Prisen blir kr. 4.400,- pr. person. Du kan melde deg på øverst på denne siden.

Vi sees på Vågå. 

Reisemålet

Informasjon

Om stedet

Sende oss pakker?

Termikk&Rotor A/S
P.B. 1031 sentrum
0104 Oslo

Åpningstider butikk

Mandag-onsdag: 10-17
Alltid tilstede på mail!! 
... og nettbutikken er alltid åpen!