Sør-Afrika

Dette landet har alt det en kresen paragliderpilot ser etter. Masse variert og morsom flyging, fantastisk god mat og drikke kombinert med unik natur, og et meget behagelig prisnivå.

20. nov, 2021 -  4. des, 2021
Påmeldingsskjema:
Reisemål Pris Ant.
Depositum kr 2,000.00

Beskrivelse:

Vi møtes på flyplassen i Cape Town lørdag den 20. november, og har som mål å reise avgårde fra flyplassen rundt kl. 14.00. På hjemturen ankommer vi Cape-Town fredag kveld 3. desember , slik at du kan ta fly hjem når som helst på lørdagen den 4. desember, flyplassen er bare 30. min. unna med bil.

Vi flyr inn til Cape Town, og reiser deretter nedover langs det Indiske hav til Wilderness. Her kan du kan foreta verdens høyeste strikkhopp fra bro (216 meter).Wildernes er et lite paradis for oss pg-piloter og det ligger en rekke flysteder innenfor en halvtimes kjøring fra huset. Huset vi bor i er plassert på beachfronten ned mot det Indiske hav. Her kan vi fly både hang og termikk. Turen avsluttes med flyging oppe i Porterville nord for Cape-Town, hvor vi har mulighetene for de gode distansene. Vi overnatter på hotell I Cape-Town siste natten, slik at man også får sett litt av denne vakre byen.

Turen egner seg for den typiske fritidspiloten, og det vil være flyging for alle nivåer. De som først og fremst er ute etter hard termikk og store distanser bør nok ikke være med hit. Turen avsluttes med 7 dager i Porterville, og her er det mulig for fin distanseflyging for de mer erfarne. På denne turen kan man også ta med seg en partner som ikke flyr paraglider, vi er mesteparten av tiden i nærheten av stranden, og landet har masse å by på ved siden av flygingen.

Vi kommer til Cape Town sent på våren, og temperaturen er sommerlig samtidig som det ikke har blitt alt for varmt. Senere i sesongen er det meget travelt over alt, mens når vi er der vil det ikke være overfylt med piloter.

Prisen på kr. 12.400,- inkluderer:

  • overnatting,
  • guiding,
  • frokost og
  • transport.
  • I tillegg kommer flybilett, eventuelt lokale flystedsavgifter ca. 300-400 kr. og lommepenger.

Du er påmeldt når du har betalt depositum på NOK 2 000,- til:
Termikk & Rotor As,
boks 1031 Sentrum,
0104 Oslo, Norway,
kontonummer 1602 42 46306 i DNB Nor.

Restbeløpet fakturerer vi nærmere avgang.

Spørsmål rettes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. tlf Tlf: +47 22427411

Reisemålet

Informasjon

Om stedet

Sende oss pakker?

Termikk&Rotor A/S
P.B. 1031 sentrum
0104 Oslo

Åpningstider butikk

Mandag-onsdag: 10-17
Alltid tilstede på mail!! 
... og nettbutikken er alltid åpen!