Hellas - Tur 2

Turen går til Hellas. Her bor vi på stranden, så det er ett meget godt sted å ta med seg ikke- flygende venner/familie. Flygingen er variert med både flatland, fjell og strand, alt fra kule XC-flighter tll rolige termiske beachlandinger.

29. aug, 2020 -  5. sep, 2020
The registration period is from 25. sep, 2019 to 29. aug, 2020

Beskrivelse:

 Turen går til Hellas. Her bor vi på stranden, så det er ett meget godt sted å ta med seg ikke- flygende venner/familie. Vi bor i en liten og meget koselig by som heter Leptokaria ca. 1 time fra flyplassen i Thessaloniki.

Vi bor på spesielt utvalgte hotell meget nære stranden i dobbeltrom (singelrom er tilgjengelig mot ett tillegg) med god standard og vennlig vertskap, her vil du helt sikkert trives.

Dette er like ved fjellet hvor de greske guder i følge mytologien holder til Mount Olympus. Det finnes en rekke flysteder, og det er meget flybart her stort sett hver dag. Det er termisk variert flyging både flatland og fjell, og meget gode distansmuligheter. Formiddagstedet er snilt termisk med landing på stranden og ett lite bad i havet før man ofte reiser litt innover i landet, og tar seg en distansetur, hvor målet ofte også vil være å fly ut til havet og lande på stranden. Flygingen egner seg for alle nivåer, men distansflygingen er selvsagt for PP4 og oppover. Vi samarbeider med den lokale flyskolen Olympic Wings og har alltid med oss en lokal flyguide fra skolen, samt Termikk&Rotor sine egne instruktører som underviser og flyr sammen med dere

Prisen på turen er:

Pr.pilot kr. 9.900,-. Tillegg for singelrom kr. 1.900,-.
Pr. ikke pilot kr. 3.500,-.
Prisene inkluderer transfer fra flyplassen i Thessaloniki, hotell med frokost, transport og hentetjeneste til og fra flystedene samt guiding med erfarne instruktører. Flybiletter er ikke inkludert.

Du er påmeldt når depositum på kr 2 000,- er betalt (via påmeldingsskjemaet over her).
Restbeløpet fakturerer vi nærmere avgang. Vi sender ut mere info om turen til de som er påmeldt noen uker før avreise.

Reisemålet

Informasjon

Om stedet

Sende oss pakker?

Termikk&Rotor A/S
P.B. 1031 sentrum
0104 Oslo

Åpningstider butikk

Mandag-onsdag: 10-17
Alltid tilstede på mail!! 
... og nettbutikken er alltid åpen!