Skip to main content

Reisemål

Mexico - Gruppe 1

Denne turen er for de som vil ha 10 dagers organisert trening på oppgaveflyging før konkurransen begynner. Du kan også være med på dette selvom du ikke skal konkurrere, men har lyst til lære mer om oppgaveflyging.  Dersom du vil ha med en ikke-flygende partner er det ett tillegg på kr. 600,- pr. natt for overnatting og frokost. Dersom du kommer før eller etter datoene for turen er døgnprisen kr. 950,- som kommer i tillegg til eller fratrekk alt etter som hvor mange dager du blir.

27. des, 2023 -  14. jan, 2024

Denne turen starter om:

Påmeldingsskjema:
Reisemål Pris Ant.
Depositum
Dette depositumet må være innbetalt for at påmeldingen skal være gyldig.
kr 2,500.00

Beskrivelse:

Vi har nå arrangert turer til Valle de Bravo i 25 år og har ikke funnet et sted som er i nærheten av denne flybarheten. Termikken starter klokken 10.25 hver dag :-)
Temperaturen på dagen er som den beste sommerdagen i Norge, mens på kvelden er det godt å ha en genser, fleece eller dunjakke.

  • Møtested er puerta 9 (utgang 9) i terminal 1
  • Bussen går fra Mexico city terminal 1 kl. 21.00
  •  Bussen tilbake går kl.14.00 fra Valle de Bravo, har du tidligere fly enn kl.19.00 må du ta alternativ transport. Dersom du ankommer eller reiser utenfor tidene til oppsatt fellestranport til og fra Mexico-City, må du selv dekke denne kostnaden.

Termikken er fin foran take off tidlig på dagen, men kan for uerfarne være noe hard midt på dagen. Vi har hatt med mange uerfarne som har lært mye på 2 uker her. De må forberede seg på en litt lang lunch midt på dagen da termikken er litt hardere.
Første året vi arrangerte tur til Mexico var i 1996 og siden har det blitt en tradisjon da vi ikke har funnet noe annet sted i verden som kan samenlignes med dette paraglidingens Mecca. (Vi har virkelig prøvd)

Prisen for denne turen kr 19.900,-. ( Flybillett, innmelding i klubben ca.2000 pesos (varierer) og lommepenger kommer i tilegg)
Inklusiv i prisen er:

  • Transport fra flyplassen til Valle de Bravo (gjelder fellestransporten fra flyplassen klokken 21.00 ankomstdag) og tilbake,
  • transport til flystedet hver dag (25km),
  • overnatting m/frokost i dobbeltrom på hotell, tillegg for enkeltrom kr. 500,- pr. natt.
  • instruktør hjelp til flyplan,
  • briefing og debriefing.

Prisen inkluderer ikke innmelding i den lokale klubben. Dette må hver enkelt ordne selv og det kan gjøres på klubbens nettsider:
https://clubpenon.org/
Lommepenger til mat og drikke pluss noen suvenirer beløper seg til ca. kr. 4.000,-. (Det er vanskelig å bruke mer da vi er ute og flyr hver dag.)

Reisemålet

Informasjon

Om stedet