Skip to main content

Reisemål

Makedonia - Tur 3

Tur 3: 18.-25. august 2024 

Se video fra Makedonia

Vi henter på flyplassen i Skopje, Wizz Air flyr forøvrig direkte fra Sandefjord.  Vi legger opp hentingen litt etter hvordan folk ankommer. Hjemover ikke så nøye, men tenk på at det er ca. 2,5 timer å kjøre til flyplassen.

18. aug, 2024 -  25. aug, 2024

Denne turen starter om:

Påmeldingsskjema:
Reisemål Pris Ant.
Depositum kr 2,000.00

Beskrivelse:

Vi satser på å hente på flyplassen en gang tidlig ettermiddag, og en gang på kvelden.

Vi kan tilby 1 ukes opphold. I prisen på kr. 10.900,- er følgende inkludert: Transfer til og fra flyplassen i Skopje, lokal transport til flystedene, guiding, frokost, lunsjpakke og overnatting. Tillegg for enkeltrom er kr. 1.800,-. Lommepenger og flybilett (ca. 2.500,-) kommer i tillegg.

Du er påmeldt når depositum på kr 2 000,- er betalt (via påmeldingsskjemaet over her).
Restbeløpet fakturerer vi nærmere avgang. Vi sender ut mere info om turen til de som er påmeldt noen uker før avreise.

Vi skal bo hos den lokale guruen Igor på hans nye hotell sentralt i Krusevo. Igor har mange års erfaring fra området og vil være med som hovedguide sammen med våre guider fra Termikk & Rotor A/S. Krusevo vil være vår base og hovedflysted, men avhengig av vær og forhold vil vi flytte oss litt rundt. Vi bor midt i sentrum, med mindre enn 5 minutters gange til restauranter osv. Turen egner seg for alle piloter, og er ett fint sted og tilegne seg termikkferdigheter. Vi legger oppgaver for å trene distanse med våre fly-guider som flyr sammen med deg. Dette er den  beste måten å få sine første gode distanseturer på under trygge fohold.

Makedonia er en geografisk og historisk region på Balkan i sørøst-Europa, med et areal på ca. 67 000 km² og en befolkning på 2,15 millioner.
Regionen dekker deler av Hellas (Makedonia (Hellas), ca. 52,4 %), Republikken Makedonia (ca. 35,8 %), Bulgaria (ca. 10,1 %), Albania (ca. 1,2 %), og Serbia (ca. 0,5 %).
I klassisk gresk tid og hellenistisk tid var Kongeriket Makedonia et mektig makedonsk rike. Aleksander den store kom fra Makedonia.

Reisemålet

Informasjon

Om stedet