Reisemål

Brasil - The Explorer Tour

Vi har gleden av å presentere vår nye tur til Brasil. Dette er en rundreise i statene Espiritos Santos og Minais Gerais. Turen egner seg for den eventyrlystne PG pilot, man bør være PP4 for å være med på denne turen. Vi arrangerte denne turen med en gruppe første gang i 2018 med stor suksess. Denne gangen er det mulighet for å bli igjen noen dager hvis man i tillegg vil ha med seg Carnivalet.

12. feb, 2022 -  26. feb, 2022

Denne turen starter om:

Påmeldingsskjema:
Reisemål Pris Ant.
Brasil Explorer kr 2,000.00

Beskrivelse:

  • Oppmøte i Vitoria den 12.02-2022 før kl. 14.00
  • hjemreise fra Vitoria 26.02-2022 vi kommer til ankomme flyplassen ca. 12.00

Vi har gleden av å presentere vår nye tur til Brasil. Dette er en rundreise i statene Espiritos Santos og Minais Gerais. Turen egner seg for den eventyrlystne PG pilot, man bør være PP4 for å være med på denne turen. Vi møtes i Vitoria hvor bussen vår plukker oss opp, det er 1,5 timers reise til det første flystedet Alfredo Chaves. Dette er ett nydelig flysted hvor dagens oppgave typisk vi l være å fly til stranden, en flott distansetur på 20-30 km. litt avhengig av hvilken strand vi velger å lande på. Vitoria er veldig fin by med flotte strender, lurt å sette av en dag eller 2 til bading før eller etter selve turen, dersom man er lysten på det. 

På hele denne turen har vi også inkludert hentetjeneste så vi kan improvisere en hel del. Vi blir noen dager her for å akklimatisere oss før ferden går videre litt etter værmeldingen . Flysteder vi har tenkt å besøke inkluderer videre Castelo, Santa Teresa, Guando Baixo og Governador Valadares. Det er flotte distansemuligheter på alle stedene, men dersom du har 100 km. som mål er nok den klassiske turen vi har til Goverandor Valadares bedre, men vi har muligheten på flere av stedene her også. Vi tar maks. 12 piloter på denne turen. Vi komme ikke til å forhåndsbestille overnatting her, trives vi og det er godt flyvær blir vi, hvis ikke går ferden videre.

Turen inkluderer transfer Vittoria tur/retur, guiding, overnatting med frokost og transport/hentetjeneste. Enkelte steder kommer vi ikke opp til starten med vår buss, dersom man må bruke lokal transport til starten er dette ikke inkludert i vår pris (ca. 50,- kr. pr. tur).

Prisen er kr. 13.900,- gyldig påmelding ved innbetaling av depositum.

Du er påmeldt når du har betalt depositum på NOK 2 000,- til:
Termikk&RotorAs,
boks 1031 Sentrum,
0104 Oslo, Norway,
kontonummer 1602 42 46306 i DNB Nor. Swift DNBANOKK

Restbeløpet på kr. 11.900,- pluss eventuell flybillett forfaller før vi reiser.

Reisemålet

Informasjon

Om stedet

Sende oss pakker?

Termikk&Rotor A/S
P.B. 1031 sentrum
0104 Oslo

Åpningstider butikk

Mandag-onsdag: 10-17
Alltid tilstede på mail!! 
... og nettbutikken er alltid åpen!