PP2-PP3 Vågå-CAMP

Vågå PP2-PP3-Camp 2020 med Termikk&Rotor

DET ER INGEN FLERE LEDIGE PLASSER

28. jun, 2020 -  5. jul, 2020
The registration period is from 4. mai, 2020 to 9. jun, 2020

Beskrivelse:

PP2-PP3 CAMP PÅ VÅGÅ MED TERMIKK&ROTOR

Overnattingsmulighet Vågå Hotel

I sommer går Termikk&Rotor sine turer og kursopplegg i Norge. Vi vil kjøre ett PP2-PP3-seminar på Vågå fra 28. juni til 5. juli 2020. Vi vil stille med Termikk&Rotor sitt faste instruktør-team. Dette er instruktører som har mye erfaring i å guide piloter og elever.

Her vil vi kjøre alt av relevant teori for PP2-PP3, og en del videregående teori. Det er dog den praktiske øving som står i sentrum hvis været er med oss. Det vil bli mulighet for å ta teoriprøve til PP3 og PP4. Vi vil ha med våre dyktige guider og sørge for at vi alltid har instruktør på start og landing, vi hjelper til med flyplan og guiding underveis. Det er en fordel å ha radio slik at vi kan kommunisere underveis, dersom du ikke har radio, eller kan få lånt en, kan dette leies hos oss for kr. 500,-.

Opplegget er tenkt slik at vi møter opp på rikssenteret søndag den 28. juni. I forhold til vær og vind vil vi bestemme hva vi skal gjøre den enkelte dag.

Overnatting er ikke inkludert. Vi har leid inn minibusser, men grunnet Coronasituasjonen må folk selv belage seg på å hjelpe til på morningene hvis alle skal opp samtidig på første tur. Etter første tur opp, vil minibussen gå i skytteltrafikk.

Dagene ser vi for oss omtrent slik:

  1. Oppmøte Riksenteret Vågå kl. 09.00
  2. Værbriefing
  3. Flyging
  4. Samling for kvelden med debrief, teori og foredrag

Vi håper du har lyst til å være med på dette. Prisen blir kr. 3.500,- pr. person. Du kan melde deg på her:

www.paragliding.no/reiser

Vi sees på Vågå.

Reisemålet

Informasjon

Om stedet