PP2-PP3 Vågå-CAMP UKE 0, FULLT

Vågå PP2-PP3-Camp 2021 med Termikk&Rotor, Denne camp-en er fulltegnet ingen ledigeplasser

12. jun, 2021 -  18. jun, 2021

Denne turen starter om:

Påmeldingsskjema:
Reisemål Pris Ant.
Depositum kr 2,000.00

Beskrivelse:

PP2-PP3 CAMP PÅ VÅGÅ MED TERMIKK&ROTOR

Overnattingsmulighet Vågå HotelSmedsmo Camping

 

Vi har valgt å sette opp fjorårets store Corona-suksess også i 2021. Vi vil kjøre 2 PP2-PP3-seminar på Vågå sommeren 2021. Vi vil stille med Termikk&Rotor sitt faste instruktør-team. Dette er instruktører som har mye erfaring i å guide piloter og elever.

Her vil vi kjøre alt av relevant teori for PP2-PP3, og en del videregående teori. Det er dog den praktiske øving som står i sentrum hvis været er med oss. Det vil bli mulighet for å ta teoriprøve til PP3 og PP4. Vi vil ha med våre dyktige guider og sørge for at vi alltid har instruktør på start og landing, vi hjelper til med flyplan og guiding underveis. Det er en fordel å ha radio slik at vi kan kommunisere underveis, dersom du ikke har radio, eller kan få lånt en, kan dette leies hos oss for kr. 500,-.

Opplegget er tenkt slik at vi møter opp på Smedsmo Camping den 12. juni. kl. 09.00. I forhold til vær og vind vil vi bestemme hva vi skal gjøre den enkelte dag.

Overnatting er ikke inkludert. Vi har leid inn minibusser med sjåfører som vil gå i skytteltrafiik hele dagen.

Dagene ser vi for oss omtrent slik:

  1. Oppmøte Smedsmo Camping kl. 09.00
  2. Værbriefing
  3. Flyging
  4. Samling for kvelden med debrief, teori og foredrag

Vi håper du har lyst til å være med på dette. Prisen blir kr. 3.900,- pr. person. Du kan melde deg på øverst på denne siden.

Vi sees på Vågå.

Reisemålet

Informasjon

Om stedet